ABOUT US

Cryo Center - My Beauty

With the newest technology to desired body!

It freezes and melts the fat cells

With the newest technology to desired body.

Sve više ljudi se suočava sa problemom prekomerne težine. Ponekad iscrpljujuće dijete i vežbe nisu dovoljne da bi se otklonio višak masnih naslaga na određenim delovima tela. Istražujući pojavu „popsicle panniculitis“ – stvaranja rupica u obrazima kod dece koja često jedu ledene sladolede, dermatolozi sa Harvard Medical School su uočili proces zamrzavanja i odumiranja masnih ćelija. Naravno da su ovaj fenomen pretvorili u najdelotvorniji tretman za oblikovanje tela. „Otkrila sam ovaj tretman u Nemačkoj, posle trudnoće sa viškom od skoro 25 kg”, priseća se vlasnica Cryo-Centra. „Kao i skoro svaka žena, isprobala sam razne dijete, gubila sam težinu, ali ne i na željenim delovima tela. Pored velikog truda i pridržavanja, na regije stomaka i struka kao da ništa nije delovalo. Kada sam konačno dobila termin za kriolipolizu, samo nekoliko nedelja kasnije, primetila sam neverovatne rezultate. Znala sam da je to od kriolipolize.“

Kriolipoliza je ozbiljna konkurencija klasičnoj liposukciji jer uništava masne ćelije dok ih dijete i vežbe samo smanjuju. Ovaj inovativni postupak koristi slabost masnih ćelija na hladnoću: „Stavite puter i vodu u frižider – puter se skameni a voda ne“ – tvrdi dr Manstein, izumitelj kriolipolize. Zamrznute masne ćelije odumiru, a telo ih prirodnim procesima absorbuje. Rezultat je za oko 20% smanjena masna naslaga na tretiranoj regiji.

Kristina, motivisana rezultatima na sopstvenom primeru, 2015. godine uvodi ovaj fenomenalni tretman i na naše tržište. „Specijalizovali smo se za kriolipolizu. Idemo u korak sa tehnologijom a u ponudi imamo uvek aparat najnovije generacije nemačkog proizvodjača Medner. Imamo mogućnosti da tretiramo svaki deo tela, od podbratka do listova, bez negativnih posledica. Za ovaj tretman nisu potrebne pripreme, anestezija ili oporavak. Pored toga, našim klijentima tokom tretmana dajemo korisne savete za zdravo mršavljenje, tako da često imamo neverovatne transformacije, a to je i smisao našeg postojanja.“

Kriolipoliza je estetski tretman za redukciju lokalizovanih masnih naslaga. Od kada se pojavio na američkom tržištu, lipoliza, kavitacija i ostali tretmani za „mršavljenje“ su u potpunosti izgubili na značaju. Niko više ne želi da ubrizgava neke sumnjive supstance u telo niti da se izlaže ultrazvučnim zracima, radiotalasima i ostalim neprirodnim uticajima.

Tretman kod nas može da se izvodi na svim „problematičnim“ delovima tela. To su sve one regije sa kojih se najteže skidaju masne naslage a naši klijenti to obično ovako opisuju „smršam 5kg a sa stomaka ništa“ ili „imam idealnu težinu ali višak na butinama“ ili „oduvek sam imala podbradak, to mi je prosto genetski! Ma koliko god da smršam uvek imam podbradak!“ 

Kriolipoliza nastavlja tamo gde dijete i vežbe posustaju. Najnovijom tehnologijom uspevamo da zamrzemo (a time i uništimo!) masne ćelije neposredno ispod kože a njih telo postepeno izbacuje u nedeljama nakon tretmana. Za rezultat imamo vidno smanjenu regiju. Tretman je osmišljen od strane dva doktora sa univerziteta Harvard. Izjava dr Mansteina: 

“Fat freezes at a higher temperature than water. Think of butter and water in the refrigerator—one is solid, the other remains liquid.” 

Dakle, kriolipoliza koristi slabost masti na hladnoću – one se zamrznu na mnogo višim temperaturama nego voda (stavimo flašu vode u frižider – ostaje tečna – stavimo puter u frižider – on se skameni! Ovaj efekat upravo koristi kriolipoliza kako bi uništila i eliminisala višak masnih ćelija – sport i dijete, inače, ne uništavaju masne ćelije već ih samo smanjuju

Clients about us

Vanja, from Belgrade: “I had the treatment 2 months ago and I would like to point out how grateful I am, and really happy about that treatment. I am excited with my look and reached weight. I lost 1okg in total after the treatment. I have followed your instructions regarding nutrition and advises for lemon consumption. Now I have 55,5kg and BMI of 20. I hope will meet again soon and make the rest of the body look perfect before the upcoming summer.”
Vanja,
Beograd

Cryo Center My Beauty

Play Video
Play Video

Our beauty salon is an oasis of beauty and tranquility

  • natural treatment, it uses only vacuum and cooling (the skind has been maximally protected, only fat cells get burned)
  • no needles, injections, anesthesia, recovery and unexpected effects (after the treatment you can continue with your daily activities)
  • selected area can be treated maximum 1x monthly (saves time, no need to come daily to us)
  • results are visible after first treatment; few times can be repeated (between 1-4)
  • duration of treatment is 40 minutes
  • during the treatment you can drink a coffee (except we treat the double chin)
  • read press, use your cellphone or just relax

DOWNLOAD THE BROCHURE

Play Video
Play Video
Call Now Button+38162785887